Cabriokappen

Veelal is de levensduur van de cabriokap korter dan die van de auto zelf. Het materiaal van de kap slijt simpelweg door het gebruik en de weersomstandigheden zoals “zure regen”. Helaas hebben we in onze maatschappij ook te maken met inbraak en vandalisme waardoor vervanging noodzakelijk is. Bij veel moderne cabrio’s met een glazen achterruit laat na 10 – 15 jaar de ingesealde ruit los. Dit komt doordat de stof van de kap gekrompen is en simpelweg te kort geworden is

Service

Het plaatsen van een cabriokap is zeker geen eenvoudige ingreep, dus is het verstandig dit over te laten aan een specialist op dit gebied. Wij hebben op het gebied van cabrio’s door jarenlange ervaring alle kennis in huis. Bij ons bent u op het juiste adres.

Hoe herkent u als consument deskundigheid tussen het aanbod op de markt? Dit is niet zo eenvoudig. Daarom is het altijd goed een bezoek te brengen aan ons atelier en u te laten informeren door ons vakkundig team .

Garantie

Wij geven schriftelijk 2 jaar garantie op fabricage- en montage fouten op de nieuwe kap en tevens 10 jaar garantie op het loslaten van de glazen ruit (indien aanwezig).

Producten

De meeste cabriokappen worden vervaardigd van de zgn “Sonnenland-stof”. Deze stof is speciaal ontwikkeld en gepattenteerd voor het gebruik als cabriokap bij www.haartz.com. Sommige automerken gebruiken ook wel de zgn “Stay-fast” of “Twill-fast” stof. Voor een meerprijs kan voor sommige modellen ook de zgn “Accoustic-stof” geleverd worden waardoor de kap nog meer geluids isolerend wordt. Vroeger gebruikte men veelal vinyl of PVC materiaal, maar wordt tegenwoordig nog maar weinig gebruikt. Voor de types met glazen achterruit kunnen wij bijna allemaal de originele kap leveren.

Levering

De kappen zijn leverbaar in diverse kleuren.
Een zeer ruime stock maakt snelle levering perfect mogelijk. Ook zijn we trots te melden dat we het vertrouwen genieten van gerenommeerde autobedrijven en officiële merkverdelers, die dergelijke werkzaamheden aan ons uitbesteden.
Bij inbraak schades regelen wij direct met uw verzekeringsmaatschappij of schade-expert.

Verder leveren wij voor uw cabrio ook binnenhemels, winddeflectors (schermen) en afdekhoezen (tounaucovers). Verder hebben wij een uitgebreid assortiment van onderhoudsprodukten voor uw kap.